PÄTSVUOSI – Riemujuhlamme alkakoon – Viikko 1/52

#PÄTSVUOSI – Riemujuhlamme alkakoon – Viikko 1/52

Huikea Pätsviikko sai vihdoin jatkoa! Viimeksi annoimme kaikkemme, tällä kertaa vieläkin enemmän. Pätsvuosi alkoi 1. elokuuta vuonna 2020 gregoriaanisen kalenterin mukaan, ja päättyy täten 31. heinäkuuta 2021.
Facebookin tapahtumarajoitteiden vuoksi emme voineet luoda koko vuoden kestävää tapahtumaa, joten kahden viikon välein siirrymme aina uuteen tapahtumaan. Jokaisessa tapahtumassa ilmoitamme ainakin summittaiset ajankohdat joka päivän esityksille, jotka tapahtuvat Instagramin livessä. Joten mikäli et vielä ole rekisteröitynyt kyseiselle sivustolle, nyt on vihdoin parhain mahdollisin syy tehdä se ja liittyä seuraan jokailtaiseen liveen.
”Mistä tässä kaikessa on tällä kertaa kyse?”, he huokailivat ymmällään. ”No kysehän on siitä”, Markus jatkoi. ”Että olen tässä keikkaillut jo yli kymmenisen vuotta ja matkalle on mahtunut jos jonkinmoista keikkaa ja toivebiisiä. Ja halusin jakaa vielä uudestaan nämä toivebiisit sekä niiden alkuperäisten toivojien että uusienkin kuulijoiden kanssa.”
Mikäli siis muistatte että Markus on jollain kokoonpanolla ollut vaikkapa häissänne soittamassa, on erittäin todennäköistä että häätanssinne kuuluu hääpäivänänne IG-livessä. Muistakaa siis virittäytyä tunnelmaan ja taajuuksille.
Ainakin vielä tällä hetkellä aiemmat lähetykset ovat IGTV:ssä saatavilla, mutta emme voi tietää kuinka kauan. Siksipä olkaa aina valmiustilassa nauttimaan elävästä musiikista siinä hetkessä kun se teille tarjoillaan!
Tähän alas on listailtu suurin piirtein kaikki biisit, joita IG-liveissä on kuluneella viikolla esitetty. Elävä musiikki on elävää musiikkia, joten mikäli sinulta meni ohi jokin näistä kappaleista, ainoa mahdollisuutesi kuulla se uudestaan on toivoa johonkin toivelähetykseen, joita ainakin näin aluksi kuullaan torstaisin. Ohjeet toivomiseen löydät Instasta ja Facebookista! Nähdäänhän liveissä? Ja tietysti voit tilata minulta myöskin yksityisstriimikeikan tai jopa ihan oikean livekeikan!
Tällä viikolla kuultiin seuraavat mahtavat rallit, onnea vielä kaikille kappaleiden alkuperäisille toivojille nyt ja ikuisesti!
 • Black Velvet – Alannah Myles
 • Dancing in the dark – Bruce Springsteen
 • Eeppinen – Robin
 • Eläköön – Juha Tapio
 • Eteen ja ylös – Elastinen
 • Fade into darkness – Avicii
 • Happy – Pharrell Williams
 • Hetken tie on kevyt – Tehosekoitin
 • Hey brother – Avicii
 • Häävalssi – Stella
 • Iris – Goo Goo Dolls
 • Kaksi onnellista – Janne Raappana
 • Keltaista – Samae Koskinen
 • Kultaa hiuksissa – Olavi Uusivirta
 • Lapin kesä – Vesa-Matti Loiri
 • Lapin valssi – Souvarit
 • Laulu Suomelle – Lasse Heikkilä
 • Lyyli mitä olet juonut – Gospel Power
 • Maalaisromantiikkaa – Justimus
 • Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään – J. Karjalainen
 • Minne tuuli kuljettaa – Katri Helena
 • Miten ja miksi – Samuel Edelmann
 • Mä meen – J. Karjalainen
 • Nothing else matters – Metallica
 • Onnellinen vaeltaja – Trad.
 • Saat syttymään – Lauri Tähkä
 • Save tonight – Eagle Eye Cherry
 • Shards of glass – auBurn
 • Sky full of stars – Coldplay
 • Strangers in the night – Frank Sinatra
 • Vie mua – Stella
 • Wonderwall – Oasis